Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΑΝΟΔΟΣ -


‘ Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ : Α. Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ‘
« Θεσπρωτός: Ικανοποίηση για τα διπλά εκτός έδρας »
Σαρώνει η ομάδα της Ηγουμενίτσας ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ. Με δειλά βήματα ξεκίνησε στην σαιζόν 2008/2009 με συμμετοχή στο περιφερειακό στον Ε’ Ομιλο.. όπου οι ομάδες εκεί έχουν πολυετή πείρα και όμως ο Βασιλιάς προχωρά με ψηλά το κεφάλι. Στόχος της ομάδας είναι να αγωνίζεται με ήθος και αξιοπρέπεια για να συμβάλει θετικά στην αναβάθμιση του θεσμού του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου στην της Περιφέρειας.
Ευφορία και ικανοποίηση είναι τα συναισθήματα που συνθέτουν το σκηνικό στο «στρατόπεδο» του Θεσπρωτού λίγες ημέρες μετά το νικηφόρο πέρασμα από την Κέρκυρα κόντρα στον Κρόνο Αργυράδων. Στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης ο κόουτς Γιάννης Χονδρογιάννης συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την κατάκτηση της νίκης τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο Θεσπρωτός εκπροσωπεί την Ηγουμενίτσα στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα και πρέπει να φανεί αντάξιος του ονόματος και της ιστορίας του. Οι ποδοσφαιριστές αγώνα με αγώνα γίνονται καλύτεροι και θα έρθουν ακόμη καλύτερες μέρες για την ομάδα. Επαναλαμβάνω ότι χρειάζεται υπομονή, γιατί το καλοκαίρι ήρθαν πολλά νέα πρόσωπα στο σύλλογο». Μπορεί ο Θεσπρωτός να επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Κρόνου Αργυράδων, ωστόσο, στις τάξεις της ομάδας έχουν ένα ακόμη λόγο να είναι χαρούμενοι. Αυτός έχει να κάνει με το ντεμπούτο του 16χρονου τερματοφύλακα Ζιάκα, ο οποίος στάθηκε πολύ καλά κάτω από τα δοκάρια, αφήνοντας παράλληλα πολλές υποσχέσεις για το μέλλον...
Υπέροχη δουλειά του Προπονητή στον Α.Σ. Θεσπρωτό
O «Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ» Ηγουμενίτσας, είναι ένας Ιστορικός Αθλητικός Σύλλογος, το Καμάρι της πόλης αλλά και ολόκληρου του Νομού Θεσπρωτίας, που από την ίδρυσή του το έτος 1948 και μέχρι σήμερα κατάφερε να κρατηθεί ό ρ θ ι ο ς παρά τις δυσκολίες και αντιξοότητες που αντιμετώπισε και που αντιμετωπίζει. Ο προπονητής είναι ο κ. Γιάννης Χοντρογιάννης ,από τους πιο αποτελεσματικούς τεχνικούς, που με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα προσπαθεί σε αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες, που πρέπει οι ιθύνοντες , να μυήσουν τους νεαρούς αθλητές τα μυστικά του ποδοσφαίρου, με προοπτική την προώθηση, σε βάθος χρόνου, των ταλαντούχων νεαρών στην ανδρική ομάδα. Όλα τα τμήματα λαμβάνουν μέρος κατά τακτά διαστήματα σε αγώνες με αντίστοιχες Ακαδημίες της περιοχής και με όμορους νομούς και αυτήν την περίοδο οι μικρού άσσοι πραγματοποιούν αρκετές προπονήσεις εβδομαδιαίως προσπαθώντας να ισορροπήσουν μεταξύ αγωνιστικού χώρου και σχολικών θρανίων με στόχο να προετοιμαστούν κατάλληλα και να πάρουν μέρος σε οργανωμένα και μεγάλα τουρνουά.